ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Skyddsöverdrag till IBC-behållare – Svart Oxford 420

295 kr
369 kr inkl. moms

Formtillverkad, vattentät skyddshuva till IBC-container (1000 liter) i svart polyester (Oxford 420). Täcker hela plastblåsan och metallburen ner till pallen. Huven har kardborreförsedd öppning för topplocket samt hel, centrerad dragkedja på 1 sida. Materialet är vattentätt och återfinns ofta i produkter som tält, regnkläder och andra produkter där hög slittålighet och vattenavvisande egenskaper krävs.

  • Storlek: 1000x1200x1000 mm. (passar 1000 l. IBC)
  • Material: Polyester Oxford 420.
  • Färg: Svart.

 

Artikelnr: IBCCoveroxford Kategorier: , ,

Beskrivning

Skyddsöverdrag till IBC-behållare – Svart Oxford 420

Formtillverkar skyddshuva till IBC-container (1000 liter) i svart polyester (Oxford 420). Täcker hela plastblåsan och metallburen ner till pallen. Huven har kardborreförsedd öppning för topplocket samt hel, centrerad dragkedja på 1 sida. Materialet är vattentätt och återfinns ofta i produkter som tält, regnkläder och andra fritidsprodukter.

Genom att täcka plasttanken, minskar algtillväxten markant under den varma årstiden. Detta gör att vattnet behåller sin fräschhet under längre tid. Detta är speciellt viktigt om man använder IBC-containern till dricksvatten för ex. djur. En annan fördel är att solens uv-ljus inte bryter ner plasten i 1000-literstanken lika snabbt. Överdraget skyddar även IBC-tanken mot repor och stötar som kan påverka livslängden på tanken.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skyddsöverdrag till IBC-behållare – Svart Oxford 420”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TOP