ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Hallå där!

Välkommen till vår värdefulla sektion som är dedikerad till dig som kund. Här kan du få svar på dina frågor, ta del av våra knep för att maximera användandet av våra produkter och kontakta oss på Magasin 10.

VI DRIVS AV ATT GE VÅRA KUNDER OSLAGBAR SERVICE OCH LEVERERA ÖVERLÄGSNA PRODUKTER.

SÅ HANDLAR DU HOS MAGASIN 10

Det ska vara enkelt och smidigt att göra ett köp hos oss.

Inför din första beställning!

Flera sätt att handla hos Magasin 10
Vi erbjuder flexibla köpmöjligheter. Lägg en beställning i vår e-butik, kontakta en säljare via telefon eller skicka e-post med din önskade order.

Priser anges exklusive moms
Vår verksamhet riktar sig främst till företag och organisationer, därför presenteras samtliga priser exklusive moms. Givetvis går det även att som privatperson lägga en beställning i butiken alternativt kontakta en säljare direkt.

Tydliga köpvillkor
Vi tycker att det ska vara enkelt att förstå och läsa vad som gäller när du gör ett köp i vår butik. Därför kan du i lugn och ro läsa igenom våra köpvillkor inför ditt köp. Undrar du något är det bara att höra av dig.

Vanliga frågor och svar
För att göra det enkelt för dig som kund har vi samlat värdefull information på sidan Frågor och svar. Där hittar du frågekategorier som rör din beställning, vårt sortiment och riktlinjer kring returer, ångerrätt och reklamationer.

Något du undrar över? Läs svaren på våra kunders vanligaste frågor!

KUNDSERVICE PÅ DINA VILLKOR

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss på Magasin 10. Vi svarar på frågor, guidar dig rätt i vårt sortiment och erbjuder givetvis fri konsultation när du har behov av mer komplexa lösningar.

TELEFON

Slå oss en signal på 08-556 171 00!

E-POST

Vi hjälper dig med smarta lösningar

På Magasin 10 hittar du experter med stor kännedom om våra produkters olika användningsområden. Vår långa erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov. Vårt sortiment med produkter från ledande leverantörer kan med hjälp av lite kreativitet bli en helt unik och smart lösning för din verksamhet. Tveka inte att rådfråga oss inför ett köp.

NÄR DU BEHÖVER STÖD LÄNGS VÄGEN

Som blivande och befintlig kund hjälper vi dig gärna med pågående och avslutade köp. Vi finns med när du behöver hjälp att komma igång, när frågor dyker upp längs vägen eller när du söker en specifik manual eller instruktion för en unik vara. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst!

NÄR DU VILL VETA MER

Vi strävar efter att beskriva vårt sortiment utförligt och detaljrikt. Allt för att du som kund ska veta vad du köper. Saknar du information om en produkt hjälper vi dig gärna att besvara frågan. Våra duktiga leverantörer bidrar med underlag till dig som är ute efter mer specifik information, som exempelvis kompatibilitet, tålighet och övriga frågor som kan röra hur produkter passar in i din verksamhet.

För guidning och godkännande

Vi kan tillhandahålla flertalet manualer och instruktionsmaterial till våra produkter. Även certifieringsbevis av livsmedelsgodkända produkter kan skickas på begäran. Kontakta oss så hjälper vi dig!

HOS OSS FÅR DU ALLTID EN BRA DEAL!

På Magasin 10 behöver du inte en rabattkod för att göra ett prisvärt köp. Men ibland erbjuder vi våra kunder något alldeles extra och det vill du inte missa! Skriv upp dig och ta del av våra superdeals före alla andra!

TOP