ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

SÅ LEVERERAR VI DIN BESTÄLLNING

Information om lagerhållning och leverans.

JUST NU: Under vecka 40 så håller vi stängt för utbildning. Inga leveranser eller svar på frågor via kundtjänst sker under denna period.

Hos oss på Magasin 10 kan du beställa både lagervaror som vi själva lagerhåller och beställningsvaror. Beställningsvaror har vi inte lagerförda i vårt eget lager, istället skickas de direkt från våra leverantörer för att kunna erbjuda snabbare leverans.

För att få ner våra kunders fraktkostnader använder vi oss av våra leverantörers fraktavtal. Det innebär att dina varor kan komma att levereras i flera sändningar. För mer information om just din aktuella beställning, kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Tillsammans med våra samarbetspartners jobbar vi aktivt för att erbjuda prisvärda, smidiga och trygga leveranser. Vid de tillfällen din beställning består av beställningsvaror som levereras från flera tillverkare ställer det krav på oss som gemensamma leverantörer att kommunicera din aktuella beställning. 

Leveransinformation under sommar 2023:

Begränsade leveranser sker från lager under perioderna  2022-07-10 - 2022-07-31. Kontoret är obemannat under samma period vilket gör att svar på eventuella frågor kan ta längre tid än normalt.

Glad sommar och trevlig handling!

TOP