ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Ögondusch spray 400ml 2-pack

790 kr
988 kr inkl. moms

Två st utbytesflaskor, lämpliga bl. a för Ögonduschtavla Display.

12 minuters spoltid / flaska.

Artikelnr: 9007053 Kategorier: , ,

Beskrivning

Ögondusch spray 400ml 2-pack

Dahl Medicals Ögondusch är framtagen för att snabbt och säkert kunna påbörja en steril och effektiv spolning av ögat. Ögonduschens utformning gör att den är klar att använda på sekunden. Munstycket är speciellt framtaget för att ge ögat en optimal genomsköljning och snabbt se till att främmande substans avlägsnas.

Det lidande en livslång ögonskada ger kan inte beskrivas. Därför är det viktigt att man snabbt vidtar åtgärder för att minimera skaderiskerna. Att ha snabb tillgång till lång och effektiv ögonspolning kan ha avgörande betydelse för hur allvarlig en eventuell ögonskada blir.

Varje flaska är märkt med ett batchnummer och bäst före-datum i botten. Vi kontaktar er automatiskt när det är dags att byta ut befintliga ögonduschar.
Huvudet behöver ej lutas bakåt vid sköljning, då ögonduschen kan användas i olika vinklar och lägen. Detta innebär att man snabbt kan förflytta sig. Spolning under eventuell transport underlättas.
Innehåller steril buffrad koksaltlösning. Drivgas: kvävgas.
Miljövänlig. Dahl Medical är anslutet till REPA. Vi betalar förpackningsavgifter och tar därmed vårt producentansvar för återvinning av förpackningar. Den tomma Ögonduschflaskan lämnas till metallåtervinningen där den smälts ner och blir värdefull metall som kan återanvändas.
Enkla illustrerade instruktioner samt spoltidrekommendationer på varje flaska.

TOP