ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Flykthuva SR 76-3 Chem Sundström

1 849 kr
2 311 kr inkl. moms

Flykthuva SR 76-3 Chem Sundström

Flykthuva avsedd att användas vid kemikalieolyckor. Utrustad med filter SR 299-2 ABEK1-Hg-P3.
Vakuumförpackad i aluminiumpåse och levereras med väska för portabelt bruk.

Produktblad SR 76-3

Bruksanvisning SR 76-3

Sundströms flykthuvor

Förväntad utleverans: 2024-04-25

Beskrivning

Flykthuva SR 76-3 Chem Sundström

Flykthuvan är ett filtrerande andningsskydd för användning vid utrymning under brand och vid kemikalieolyckor. Sundström Safety flykthuva finns i ett flertal standardvarianter med olika filterkombinationer beroende på vad du ska skydda dig mot.
Huvan är baserad på SR 100 halvmask i silikon som är monterad i en huva tillverkad av flamtåligt och kemikaliebeständigt material vilket ger god passform med hög komfort. Huvan kan snabbt och enkelt tas på utan föregående justering.

Huvan finns i två storlekar (S/M och M/L) som passar de flesta vuxna och tonåringar. De två utandningsventilerna och filterkombination med lågt ut- och inandningsmotstånd ger minimal påfrestning för användaren i en eventuell psykisk och fysisk stressig miljö.
Huvan är vakuumförpackad i en aluminiumpåse och finns för stationär förvaring och som portabel flykthuva i en smidig beredskapsväska som kan fästas i bältet. Den slitstarka och vakuumförpackade aluminiumpåsen ger dig ett bekymmersfritt användande i 10 år utan behov av service eller underhåll.

OBS! Flykthuvorna ska endast användas för flyktändamål och ej som insatsutrustning. Endast i miljöer med tillräcklig syrehalt i den omgivande luften.

Ytterligare information

Storlek

M/L, S/M

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flykthuva SR 76-3 Chem Sundström”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TOP