ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Högtryckstvätt Nilfisk MH 4M-220/1000 FAX

48 900 kr
61 125 kr inkl. moms

Nilfisk MH 4M är utrustad med vår NA5-pump med tre kraftiga keramiska kolvar och passar till de lite mer krävande rengöringsuppgifterna i 4-6 timmar per dag. Den har den perfekta prestandan för allmän hetvattensrengöring och är utrustad med den effektiva EcoPower pannan.

Artikelnr: 107146940 Kategorier: , ,

Beskrivning

Högtryckstvätt Nilfisk MH 4M-220/1000 FAX

Tvättens flödesstyrda avlastningssystem bidrar till att öka användarvänligheten och driftsäkerheten. MH 4M är en mellanklass hetvattentvätt, som passar för de lite mer krävande rengöringsuppgifterna i 4-6 timmar per dag. Den har den perfekta prestandan för allmän hetvattenrengöring och är utrustad med den effektiva EcoPower pannan.

Service och underhåll utförs snabbt och lätt, då alla viktiga delar är enkla att komma åt och inspektera. Dessutom har 4M ett diagnostiseringssystem, som varnar om avvikelser, så tiden för driftstopp kan minimeras. 4 stora hjul och en väl balanserad tyngdpunkt ger MH 4M-tvätten bästa möjliga mobilitet och gör den lätt att transportera på olika ytor.

Optimal tillbehörsförvaring med dubbel spolrörshållare, svängbar kabelhake för enkel hantering av strömkabel. Innovativ hållare till spolhandtaget och smidig förvaring av kemtankarna.

TOP