ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Brandavskiljande skåp SGS 990

21 297 kr
26 621 kr inkl. moms

Securas brandavskiljande skåp modell SGS 990 används i första hand till exponering och hantering av halvpallar. Skåpet är som standard utrustad med 4 st flyttbara hyllor men kan också utrustas med en pallsockel för halvpalls hantering. Vi har även möjlighet att utrusta skåpet med en utdragbar pallvagn som skyddar skåpet vid i- och urlastning.

Slut i lager

Förväntad utleverans: 2024-03-14
Artikelnr: SEC-0453 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Secura brandavskiljande displayskåp för brandfarlig vätska och aerosoler, är utvecklade för att ge maximal varuexponering och därmed ökad försäljningen av brandfarliga vätskor och aerosoler alla dagar som det inte brinner!
Den dagen ni drabbas av en brand, avskiljer våra skåp de brandfarliga vätskorna och aerosolerna från själva branden så att de inte bidrar till ett okontrollerat och mycket farligt brandförlopp. Genom att avskilja de brandfarliga varorna från branden, bidrar skåpen till en säker evakuering av kunder och personal samt förbättrar möjligheterna till en kontrollerad släckning och därmed minskade skador på fastigheter. Allt i enlighet med kraven i SÄIFS  1996:2 och testen SP 2369 klass 1.
Läs gärna mer om hur vi tänker runt Design, Användning och Säkerhet ovan, eller ta hem en sammanställning av våra viktigaste produktargument som en pdf här….
Öka försäljningen med rätt exponering – Belysningen avgör!
För att få rätt exponering av de brandfarliga varorna rekommenderar vi starkt att ni kompletterar ertt brandavskiljande displayskåp med vår kraftfulla LED belysning. Den består av två LED-stripes snyggt monterade längs med hela höger- respektive vänster sida. Belysningen ger ett klart och starkt sken jämt fördelat över hela skåpet vilket gör att de brandfarliga varorna som vi vill sälja lyfts fram på ett till och med bättre sätt än varorna som står fritt på hyllorna. Kablar och transformator ligger dolda bakom täckplåtar vilket också ger ett rent och snyggt intryck.
Skåpet behöver inte vara vitt!
SGS-serien är som standard pulverlackerad i Ral 9010 som är en neutral färg som inte tar uppmärksamheten från varorna i skåpet. Som alternativ till att vara neutral så kan man ju också använda färgen på skåpet som ett sätt att skapa uppmärksamhet. Vi har tack vare vår tillverkningsteknik möjlighet att leverera skåpen i vilka färger som helst!

Ytterligare information

Vikt 400 kg
Klassificering

Invändiga mått

Utvändiga mått

TOP