ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Stationärt lyftbord 820×1300 mm – 1000 kg

16 841 kr
21 051 kr inkl. moms

Elektriskt stationärt lyfbord.

Underhållsfria bussningar i saxen. Stort säkerhetsavstånd mellan saxarna, lyftcylinder med intern dränering, ventil för slangbrott,  överlastventil. Ställbara gränslägesbrytare uppåt, sparcylinder. Fyra bottenstopp som även används till medföljande lyftöglor. Anslutningskabel för 3-fas (380V/16Amp)*.

Pumpenhet med låg ljudnivå, med inbyggd överlast- och flödekompenserad ventil för kontrollerad sänkhastighet. Övre plattformen har en säkerhetsram som täcker alla sidorna, försedd med dubbla brytare för kontrollerad och säker sänkning av plattformen. Mekanisk spärr för säkert underhåll.

*Kan byggas om till 3-fas 230V.

Godkänd enligt lyftbordsstandard EN1570-1.

 

Artikelnr: HW1001 Kategorier: , ,

Beskrivning

Stationärt lyftbord 820×1300 mm – 1000 kg

Ett lyftbord är den perfekta lösningen på de onödiga förslitningsskador som ofta uppstår i verkstad, tillverkning och industri.

Det finns krav från Arbetsmiljöverket och EU -direktiven när det gäller regler för lyft. Även lätta lyft, eller felaktiga arbetsställningar kan göra att kroppen utsätts för skador. Lyftbordet hjälper medarbetaren att få lämplig arbetshöjd utan fysisk ansträngning.

Bordet lämpar sig bra i en miljö där det ställs höga krav på funktionalitet och ergonomi, men även säkerhet.

För extra ordning och reda på arbetsytan kan du som kund hos Magasin 10 även köpa plocklådor för förvaring av t.ex. skruvar, muttrar och andra komponenter. Tryck här, för att se vårt fullständiga utbud av lådor.

 

Bordet kan kompletteras med ett fotreglage för ökad flexibilitet.

Ytterligare information

Bordsyta LxB (mm)

Bottenram LxB (mm)

Drivmotor/Lyftmotor (kW)

Kapacitet (kg)

Lyfthöjd

Lyfttid till maxhöjd (s)

Slaglängd (mm)

Vikt (kg)

Yttre dimensioner

TOP