ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

StandUp – ergonomisk arbetsplatsmatta – Svart

1 095 kr
1 369 kr inkl. moms

StandUp ergonomisk ståmatta

Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få ont i fötterna när du står upp på jobbet! StandUp är en smart ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna.

Stand Up by Matting är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans på kontor med höj- och sänkbara skrivbord. Mattan har en mjuk, dämpande och avlastande undersida för god belastningsergonomi vid stående kontorsarbete.

Mått: 53×77 cm

Artikelnr: 381991 Kategori:

Beskrivning

StandUp – ergonomisk arbetsplatsmatta – Svart

Tillverkad av slitstark och smutstålig polypropylen. Undersida av mjukt och spänstigt nitrilgummi.
Mått: 770 x 530 mm, 16 mm tjock.
Skötsel: Sopas av, dammsugs, tvättas av med ett milt rengöringsmedel.
Färger: Grå, svart, blå och röd
Egenskaper: Extra mjuk, dämpande.

STÅ UPP OCH LEV LÄNGRE

Du jobbar medan kroppen vilar. Åtta timmar om dagen eller ännu mer. Så mycket stillasittande är svårt att kompensera med några träningspass på gymmet. Nu får vardagsrörelsen upprättelse som det viktigaste steget i kampen mot övervikt. Den som orkar stå upp på jobbet får också ork att röra sig på fritiden. Kom igång nu!

Det enda du behöver göra är att stå upp på jobbet – istället för att sitta. Faktum är att om du står tre timmar per arbetsdag i en månad motsvarar det ett helt maratonlopp i förbrända kalorier. StandUp är en mjuk ergonomisk matta som gör att du orkar stå upp på jobbet.

FORSKNING & FAKTA

När du sitter länge sjunker förbränningen medan blodfetter och blodsocker ökar. Risken ökar för övervikt, diabetes, högt blodtryck, hjärtkärlsjukdomar och cancer. Följderna är skrämmande tydliga: stillasittande har blivit en vanlig orsak till för tidig död i västvärlden. Sittsjukan är helt enkelt livsfarlig. Men den är också enkel att motverka. Så StandUp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”StandUp – ergonomisk arbetsplatsmatta – Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TOP