ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Luftrenare LIFA LA502C med smart monitor

7 995 kr
9 994 kr inkl. moms

Idealisk för kontor och mindre lokaler upp till 110 m2. Den innovativa och minimalistiska designen tar den smarta luftrenaren till en ny nivå. LA502C mäter kontinuerligt luftkvalitén i rummet genom flera smarta sensorer och garanterar en hög kvalité på luftreningen.

HEPA-filter med en överlägsen kapacitet på små partiklar som bakterier, virus, allergener och 4 st impregnerade aktiva kolfilter på hela 3,5 kg erbjuder LIFA LA502C en enorm reningskapacitet för sin storlek. Den stora mängden kol i filtret absorberar bland annat gaser, lukter, kemikalier och formaldehyd.

Den smarta monitorn parkopplas  med luftrenaren och kan styras helt från sensorn vilket gör att luftrenaren jobbar direkt efter rådande luftkvalitet. Det finns även en WiFi koppling i sensorn som möjliggör att du kan koppla upp dig trådlöst via telefonen och få all luftkvalité via mobilen i realtid.

Produktblad LIFA LA502C

Mått: 30 cm (diameter) x 80 cm

Slut i lager

Artikelnr: L502C Kategori:

Beskrivning

Luftrenare LIFA LA502C med smart monitor

Tar bort partiklar, lukter och skadliga ämnen med stil.

Idealisk för kontor och mindre lokaler upp till 110 m2. Den innovativa och minimalistiska designen tar den smarta luftrenaren till en ny nivå. LA502C mäter kontinuerligt luftkvalitén i rummet genom flera smarta sensorer och garanterar en hög kvalité på luftreningen.

Filter som håller längre – Effektivt och Ekonomiskt

HEPA-filter med 4,6 kvadratmeter filterryta ger en överlägsen kapacitet mot små partiklar, bakterier, virus och allergener. 4 st impregnerade aktiva kolfilter på hela 3,5 kg ger LIFA LA502C en enorm reningskapacitet för sin storlek. Den stora mängden kol i filtret absorberar bland annat gaser, lukter, kemikalier och formaldehyd.

LIFA Air’s luftrenare har en unik form och design i metall. Utvecklad för att klara stora ytor utan att låta för mycket. Med marknadsledande storlek på filter så lämpar sig produkterna perfekt till offentliga miljöer så som kontor, butiker, hårsalonger, skolor, vård/omsorg med flera.

Med LIFA’s smart monitor får du något utöver det vanliga. I monitorn sitter flera olika känsliga sensorer som känner av partikelhalten (PM2.5), Co2 halten och TVOC, i displayen visas även nuvarande temperatur och luftfuktighet vilket ger användaren en otroligt bra överblick på luftkvalitén i rummet. Monitorn parkopplas sedan med luftrenaren och kan styras helt från sensorn vilket gör att luftrenaren jobbar direkt efter rådande luftkvalitet. Det finns även en WiFi koppling i sensorn som möjliggör att du kan koppla upp dig trådlöst via telefonen och få all luftkvalité via mobilen i realtid.

LIFA air grundades i slutet av 80-talet i Finland, huvudkontoret finns idag beläget i Helsingfors. LIFA har många års erfarenhet av luftkvalité och har med hjälp av sina ingenjörer utvecklat och förfinat produkterna i över 30 år.

LIFA’s produkter finns idag installerade världen. Några internationella referenser är Hong Kong Polytechnic Unversity, SARS ambulansen Helsingfors, Beijing Capital Airport, Finska förvaret och var även leverantör av luftrenare under OS i Peking.

Vikt 14,65 kg
Dimensioner 30 cm (diameter) x 80 cm
För rum upp till 110m2
Effekt 1-60 W
Smart Monitor Går att köpa till
Fläktlägen Steglös
Ljudnivå 34-63 dB
Luftflöde (max) n/a m3/h
Luftfiltrering Högkvalitativt HEPA samt aktivt kolfilter inkl. förfilter
Antal filter 2 st HEPA, 2 st Kolfilter
Wi-Fi Ja
Partikel CADR 450m3/h
HCHO (formaldehyd) CADR 137m3/h
PM 2.5 luftreningskapacitet 99,99%
HCHO (formaldehyd) Luftreningskapacitet 98,75% (3tim) 91,33% (30min)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luftrenare LIFA LA502C med smart monitor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TOP