ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Brandklassat datamediaskåp SC 5835

6 155 kr
7 694 kr inkl. moms

Brandklassat datamediaskåp som skyddar DVD, CD skivor, backupband, minneskort, usb-minnen mm vid brand. Skåpet är utrustat med en flyttbar mindre hylla, en låsbar låda och på dörren finns ett fack för handlingar samt 6 st nyckelkrokar. Som standard följer även en hängmappsram med som är löstagbar. Den invändiga volymen är 56 liter.

Slut i lager

Förväntad utleverans: 2024-08-02
Artikelnr: SEC-0432 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Skydda datamedia med brandklassat skåp – SC-

Vill ni skydda mindre mängder datamedia så som USB-minnen, bärbara hårddiskar och liknande så att de skyddas mot brand och annan skada? Då kan vår SC – serie vara rätt produkt för er!
OBS! Skåpen är inte klassade för att skydda disketter, databand, CD-skivor, DVD skivor och liknande. Endast hårddiskar och USB minnen skyddas!
SC-serien består av flera olika storlekar och modeller som alla är framtagna för att skydda hårddiskar och USB minnen mot brand och annan skada.
SC 3817 och SC 5835 är lämpliga skåp att ha hemma då de skyddar både handlingar och hårddiskar vid brand.
Om man t.ex. redan har ett brandklassat dokumentskåp eller säkerhetsskåp/vapenskåp och vill ha ett brandklassat utrymme för data och papper, då kan SC 1160 vara en bra lösning. Även om brandklassen endast är 30 minuter för data och papper så får man tillsammans med dokumentskåpet/säkerhetsskåpet ett skydd.

Ytterligare information

Vikt 94 kg
Klassificering

Invändiga mått

Utvändiga mått

TOP