ÅTERSTÄLL LÖSENORD

REGISTRERA ETT KONTO

Brandsäkert arkivskåp SV 31

16 925 kr
21 156 kr inkl. moms

Slut i lager

Artikelnr: SEC-0384 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Hängmappar – bäst skydd med brandklassade hängmappsskåp SV

Vill ni skydda hängmappar mot brand, då är SV-serien rätt lösning för er. SV-serien är de lättaste hängmappsskåpen på marknaden!
Secura brandklassade hängmappsskåp är utvecklade för att skydda i första hand hängmappar mot brand.
De är utvecklade med den senaste lättviktstekniken som ger tunna väggar och låg vikt. De tunna väggarna gör att skåpen får mindre yttre mått och tillsammans med den låga vikten gör det skåpen lätta att placera direkt vid arbetsplatserna där handlingarna används.
Hängmappsskåpen har en hög genomgående kvalitet och finish. Lådorna är lätt utdragbara på kullagerförsedda expansioner och försedda med tippsäkring vilket innebär att endast en låda kan dras ut samtidigt. SV-serien har som standard ett centrallås som låser en eller flera lådor samtidigt.
Skåpen är brandklassade och certifierade enligt 60P alternativt 120P enligt NT Fire 017. Varje låda är dessutom separat isolerad vilket innebär att de stängda lådorna skyddar innehållet vid brand även om en låda skulle vara öppen. Som standard är skåpen pulverlackerade i Ral 9002 men vi kan leverera dem i de flesta Ral färger mot ett mindre tillägg.

Ytterligare information

Vikt 145 kg
Klassificering

Invändiga mått

Utvändiga mått

TOP